Radio button in IExplorer and Firefox

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Radio button in IExplorer and Firefox

GW-5
Hi,

I want to set a radiobutton to a specific value, in Firefox it runs OK with SeleniumRecorder, but in IExplorer it fails.  Command is:
click    //input[@name='ordertype' and @value='BUY']
Internet Explorer fails with: "Element //input[@name='ordertype' and @value='BUY'] not found"

Any ideas why this is the case?

The site I'm testing against is: http://bdonline.sqe.com
You can log in with "John Doe" and "notyourbusiness"
The radiobutton is on the "Trade" page.

I wanted to make a tutorial for our company about Selenium (and XPath etc), but this poses a bit of a problem...
---------------------------------------------------------------------
Posted via Jive Forums
http://forums.openqa.org/thread.jspa?threadID=1011&messageID=2831#2831

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Radio button in IExplorer and Firefox

GW-5
Chris,

It sounds like your problem might be the same as one many of us have come across.
Try applying the patch from:

http://forums.openqa.org/thread.jspa?threadID=31&tstart=15

Marc
---------------------------------------------------------------------
Posted via Jive Forums
http://forums.openqa.org/thread.jspa?threadID=1011&messageID=2832#2832

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]